010 - 462 05 78 schoonmaakbedrijf@kleyweg.info

Voor als het écht schoon moet zijn! Voor als het écht schoon moet zijn! Voor als het écht schoon moet zijn!

Klanten reacties

Schoonmaakbedrijf Kleyweg is trots op haar groeiende groep tevreden klanten.

We hebben een vertrouwensrelatie

‘Omdat we niet tevreden waren over de kwaliteit en de communicatie met ons vorige schoonmaakbedrijf, gingen we op zoek naar een ander. Via onze buren in hetzelfde kantoorpand kwamen we in contact met Schoonmaakbedrijf Kleyweg. Dat is zo'n beetje het tegenovergestelde. Klein, flexibel, persoonlijk. En dat bevalt heel erg goed. De medewerkers zijn gemotiveerd en houden de boel goed schoon. Een klein team van Kleyweg is elke ochtend een paar uur bezig met het schoonmaken van het kantoor. Na de lunch, ons bureau telt zeventig medewerkers, maken ze de kantine aan kant. Ze wassen de ramen en doen twee maal per jaar de grote schoonmaak. Ook extra werkzaamheden - zo zitten we nu bijvoorbeeld in een verbouwing wat nogal wat extra poetswerk met zich meebrengt - is altijd vlug te regelen. Zo hebben we in een paar jaar tijd een vertrouwensrelatie opgebouwd. Ik zou me niet voor kunnen stellen dat ik de sleutel en de alarmcode van ons kantoor aan een medewerker van een groot, anoniem schoonmaakbedrijf zou geven. Met Kleyweg durft KCAP dat makkelijk aan. ‘

Margo de Groot, functie secretaresse ; KCAP bv


Na 20 jaar verlost van schoonmaakmiserie

'Al twintig jaar zit ik met mijn bedrijf, een tekstbureau met acht medewerkers, op dezelfde locatie. En van die twintig jaar heb ik negentien jaar ellende gehad met het schoonmaken. De eerste paar jaar omdat we het zelf deden(niet dus), daarna lieten we het heel kort door "een werkster" doen, en vervolgens door een kange rij schoonmaakbedrijven, die we meestal na het eerste half jaar al de deur uit wilden bonjouren. Omdat er elke keer iemand anders over de vloer kwam, die meestal nergens van wist. Of omdat er hekemaal niemand kwam opdagen. De ene werkte grondig, de ander blies alleen het stof aan de kant, de derde zat voornamelijk uit te puffen van de vorige klus. Kortom, miserie op schoonmaakgebied, tot we Hans Kleyweg ontmoetten. Sinds die tijd gaat het prima. Kleyweg komt altijd met een vaste ploeg, het hele pand is schoon tot in de verste hoekjes, je hoeft ze niets te vragen, ze zien het werk zelf. Ik heb er geen omkijken meer naar. Ook de andere bedrijven in het pand zijn uitermate tevreden.'

Rob Daniëls, directeur De Nieuwe Lijn


Makkelijk te schakelen en extra schoonmaak zo geregeld!

Wij zijn al 3 jaar erg tevreden over de werkzaamheden die Schoonmaakbedrijf Kleyweg doet in onze kantoorruimte.
De schoonmaaksters zijn erg kundig en professioneel, maar daarnaast ook vrolijk en makkelijk in de omgang.
We zijn ook erg blij met de flexibiliteit van het bedrijf.
Soms zijn er wat extra werkzaamheden, bijvoorbeeld na een bedrijfsfeestje of verhuizing. Met Kleyweg kunnen we makkelijk altijd schakelen en is er zo extra hulp geregeld.
Ook als er een keer een hulp uitvalt, wordt het altijd goed en snel geregeld.
We zijn daarom erg blij dat Schoonmaakbedrijf Kleyweg ons ondersteund bij ons dagelijks werk op kantoor.


Nolly Vos, Powerhouse Company


Sinds de keuze voor een nieuw schoonmaakbedrijf zijn wij als bestuur van V.v.E.Tsjaikovski Staete zeer tevreden over de dienstverlening.
Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering hebben wij van de bewoners veel lofuitingen gekregen over onze keuze voor dit bedrijf.
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en zijn oplettend bezig met hun werk. En dat doet ons deugd.

VvE Voorzitter Rinus Lievaart