010 - 462 05 78 schoonmaakbedrijf@kleyweg.info

Voor als het écht schoon moet zijn! Voor als het écht schoon moet zijn! Voor als het écht schoon moet zijn!

Bedrijfsdiensten

 

Schoonmaak

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud aan kantoren, scholen, trappenhuizen en ander soort gebouwen vormen de basis van onze werkzaamheden.

In overleg wordt een zo efficiënt en optimaal mogelijk programma opgesteld. Een helder programma zodat voor een ieder duidelijk is waar, welke en wanneer de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij leveren maatwerk voor iedere opdrachtgever. Of dat nu 1 dag per week is of 7 dagen per week, alles is mogelijk.

Wij werken met een vast programma van materialen en schoonmaakmiddelen, waardoor wij een constante kwaliteit kunnen waarborgen. Verder laten wij ons op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen op schoonmaakgebied en zorgen wij voor de juiste scholing bij onze werknemers.

Vloeronderhoud

Schone vloeren zijn uw eerste visitekaartje naar uw klanten, bezoekers en medewerkers. Extra zorg is hiervoor dan ook op zijn plaats. Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil en stof. Het schoonmaken hiervan is vaak specialistisch werk.

Marmoleum, beton, (natuur-) steen, hout of kunststof. Schoonmaakbedrijf Kleyweg weet uit elke vloerafwerking het maximale resultaat te halen. Samen met u kunnen wij een onderhoudsprogramma opstellen voor een optimale vloer.

De uitgangspunten? Het optimaliseren van de levensduur en het behouden van een schoon oppervlak.

Gevelreiniging

Gevels, muren, viaducten, bruggen, tunnels en overige oppervlakken. Ze worden vervuild door weersinvloeden, maar ook door graffiti en ander kladwerk.

Ondergrond, steensoort en aard van vervuiling bepalen de reinigingstechniek. Naast diverse soorten straaltechniek is met de huidige hogedrukmethoden en alleen zeer heet schoon water een hoog reinigingsrendement te verkrijgen.

Naast reinigen kunnen wij uw gevel voorzien van een beschermende coating. Deze coating maak het mogelijk dat vervuiling uw gevel niet meer blijvend aantast, maar zich eenvoudig laat verwijderen. Het resultaat? Blijvend schone oppervlakken!

Glasbewassing

Glasbewassing is niet meer zoals vroeger. Toen kwam de glazenwasser die zijn ladder tegen het kozijn plaatste en met gevaar voor eigen leven uw ramen zeemde.

Met de huidige regelgeving is er veel veranderd! Tot maximaal 10 meter hoogte wordt er nog gewerkt met een ladder. Daarboven is men aangewezen op de hoogwerker of het telescoop wassysteem. Het inzetten van een hoogwerker is duur, maar vaak noodzakelijk. Het telescoop wassysteem is echter veel goedkoper en biedt vaak een passende oplossing. Het werkt als volgt; vanuit een aanhanger of bus wordt puur water met een druk van 7 bar door de speciaal ontworpen telescoop gepompt; de ramen worden hierbij geborsteld en goed nagespoeld.Door de goed reinigende werking van het pure water en het feit dat puur water vlekvrij opdroogt, zijn zeem en wisser overbodig geworden.

Schoon glas geeft méér licht binnen en bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw pand, zowel binnen als buiten. Schone kozijnen bepalen de levensduur van het verfwerk en eveneens de uitstraling van uw pand. Schoonmaakbedrijf Kleyweg werkt met gecertificeerde glazenwassers die uw kozijnen ook altijd schoonmaken.

Huismeestertaken

Wij hebben de juiste mensen om naast de schoonmaakwerkzaamheden ook diverse huismeestertaken uit te voeren. Vuilcontainers buiten en weer binnen zetten, deurdrangers stellen, deurklinken vastzetten, defecte lampen vervangen etc. Gemakkelijk en kosten besparend!

Algen bestrijding

Een terras, parkeerplaats of galerijen waar de algen de overhand krijgen. Wij kunnen het eenvoudig behandelen met een natuurvriendelijk middel en binnen enkele dagen ziet het er weer keurig uit.

Daarnaast kunnen wij voor u ook het schoonmaakonderhoud verzorgen van:

  • Kantoren
  • Sanitaire ruimten
  • Scholen
  • Kantines
  • Bedrijven en fabrieken
  • Trappenhuizen
  • Appartementen complexen
  • Restaurants